Uitbreiding de Groot Techniek

By Degroottechniek 2 december 2017

Uitbreiding de Groot Techniek.

Brakel – De Groot Techniek maakt succesvolle tijden mee. De bergingsvoertuigen van hoogwaardige kwaliteit vinden ruim hun weg in binnen- en buitenland. Medio juni 2018 verrijst aan de Langekamp in Brakel maar liefst 1.000 m2 aan uitbreiding naast het bestaande bedrijfspand.

De afgelopen jaren van hard werken, veelvuldig en actief investeren op allerlei gebieden hebben De Groot Techniek gebracht tot waar ze nu is. Oprichter en directeur Kees de Groot is dan ook maar wat trots: “Natuurlijk! We hebben veel geïnvesteerd in zaken als veiligheid, innovatieve technieken, maar ook in efficiëntie en een geavanceerde en goed ingerichte werkvloer. Dat heeft geleidt tot een constante, forse groei. Een groei die overigens goed te controleren valt. Maar het is wel die groei waar we nu letterlijk en figuurlijk op verder kunnen bouwen.”

De hoogwaardige voertuigen van De Groot Techniek vinden hun weg inmiddels ruimschoots in binnen- en buitenland. “We mogen niet mopperen. En ik doe dat zeker niet alleen. Dit kun je alleen maar realiseren als je werkt met goed personeel. En ik ben dan ook ongelofelijk trots op het team. Zij hebben hier zeer zeker aan bijgedragen.”

Medio juni 2018 moet de uitbreiding gerealiseerd zijn. Kees de Groot: “De nieuwe ruimte zal vooral gebruikt gaan worden voor het afbouwen van afsleepvoertuigen. Plus we krijgen ook een groter magazijn.”

Share

Comments