Afsleepvoertuigen

Afsleepvoertuigen

De Groot Techniek is al jarenlang een betrouwbare partij in binnen- en buitenland als het gaat om bergingsvoertuigen. Onze afsleepvoertuigen worden op tal van plaatsen in Europa dagelijks ingezet. Alles wat we maken is maatwerk, speciaal afgestemd op de specifieke eisen die iedereen heeft in het prachtige werk wat bergingsvoertuigen doen.

De Groot Techniek is specialist in afsleepvoertuigen, maar bouwt ook takelwagens, lepelvoertuigen, pechhulpvoertuigen, schuifplateaus en wreckers. Van het kleinste detail in het ontwerp tot de meest geavanceerde functionaliteit die juist uw werk stukken makkelijker maakt. Bij De Groot Techniek houden we van ons vak en is er geen vraag waar we geen antwoord op weten. Elk product wordt tot de laatste sticker er op zit met de grootste zorg voor u opgebouwd. Informeer gerust naar onze talloze mogelijkheden. Ook als u op zoek bent naar een gebruikt voertuig kunnen we u helpen.

Maatwerk

Werklampen, radiografische bediening, een hydraulische lier. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij De Groot Techniek. Elk detail van uw auto kan het verschil maken of u het werk goed of perfect kunt doen. In werk waarin er standaard geen standaard is, mag uw voertuig daar zeker geen belemmering voor vormen. Met onze kennis en expertise kunnen we u daar uitstekend bij helpen. Bij De Groot Techniek bouwen we niet alleen uw afsleepvoertuig, maar helpen we u al vanaf het eerste idee.

Takelwagen De Groot

De Groot Techniek België

 

Share