Bergingsmateriaal en accessoires

Bergingsmateriaal en accessoires

De nieuwe Prolux catalogus van 2022 / 2023 is binnen.
Informeer naar onze mogelijkheden en snelle levertijden.
Bergingsmateriaal is een belangrijk onderdeel van onze auto’s. De voertuigen van De Groot Techniek worden met de grootste zorg en toewijding vanaf de wielbasis tot aan de laatste sticker door ons samengesteld. Hiervoor gebruiken we het beste materiaal en werken we ook samen met de beste toeleveranciers. Prolux Systemtechnik uit Duitsland hoort daar zeker bij. Met trots zijn we dan ook erkend dealer voor deze grootmacht in bergingsland, bekend om haar oerdegelijke Duitse kwaliteit.
Snelle levering, voor Nederland en België, informeer naar de mogelijkheden en condities.

Prolux bergingsmateriaal

Bergingsmateriaal

Voor een bergingsvoertuig is het van belang dat wanneer hij ter plaatse komt hij alles bij de hand heeft. Dat niets hapert en het bergingsvoertuig kan doen waar hij voor gemaakt is: de klus klaren. Een handige gereedschapskist, een zwaaibalk, een radiografische afstandsbediening, een startbooster en gaat u maar verder. De Groot Techniek gebruikt de bergingsmaterialen van Prolux al jaren met veel plezier. Samen met al het werk wat door onszelf geproduceerd wordt, maken de producten van Prolux onze bergingsvoertuigen helemaal af. Hieronder vindt u een aantal producten van Prolux welke wij veelvuldig gebruiken bij het vervaardigen van de meest schitterende bergingsvoertuigen.

 

20439-3c60a-booster-ps-800

De Starbooster Powerpack heeft een extreem solide behuizing en high tech accu’s zonder geheugeneffect.

20571-15d9e-trend-8

Radiografische afstandsbediening voor schuifplateaus en wreckers. Diverse types leverbaar

20974-e97e7-staukasten-aus-v2a

Deze RVS gereedschapskist van 1000 x 500 x 500 mm met T-dropsluitingen is een van de meest verkochte producten

21085-6850e-muelltonne-mit-sicherungsbuegel

Een bergingsvoertuig kan niet zonder een milieuemmer. Met 35 liter inhoud en een afsluitbeugel is dit een perfecte oplossing voor bijna elke klus!

21861-bdb91-radsicherung

Wie kan er zonder de spanband? Deze spanbanden zijn conform de EN12195-2 richtlijnen welke de meeste autofabrikanten eisen voor het autotransport. Extra flexibele en sterke griphoes.

22931-8d73f-windenseil-vastehaak

Deze lierstaalkabel met vaste haak heeft een extra soepele kwaliteit. Leverbaar in diverse lengtes en voor verschillende tonnages

23046-9c6af-windenseil-draaihaak

Deze lierstaalkabel met draaibare haak laat zich gemakkelijk in de juiste positie draaien en voorkomt zo kinken in de kabel. Diverse lengtes en tonnages mogelijk.

23355-2595a-lichtwarnbalken-kompled

Deze 1,65 m brede KompLED lichtbalk is een prachtig exemplaar. Minimaal energieverbruik en met zijn 92 mm hoogte een extreem laag ontwerp. Uitgerust met vier high-power LED flitser modules. Inclusief montageset.

21490-f9223-leitkegel

Misschien wel het meest onmisbare onderdeel van een berger. Simpel, oersterk, robuuste voet, 500 mm hoog en de striping comform STVO. Mag niet ontbreken.

Aber logo
De Groot Techniek is importeur van ABER PTO pompen in Nederland
Tandwielpompen Plunjerpompen diverse liters en drukken.

Maar we hebben nog veel meer. Wat dacht u van superwich lieren, sepson lieren, lierkabels, roestvrijstalen onderbouw kisten, LED-lampen, LED-werklampen, luchthaspels en ga zo maar door. Voor De Groot Techniek kent de bergingswereld geen geheimen. Al onze producten worden volledig naar uw wens opgebouwd.

Share