Lichte takelwagens

De lichte takelwagens van De Groot Techniek worden vervaardigd uit het beste materiaal en vanaf de bodem opgebouwd door de beste vaklui. De Groot Techniek is al jarenlang een toonaangevende speler in de Europese markt als het gaat om takelwagens, van klein tot groot. Onze lichte takelwagens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zoals voor alles geldt wat bij ons de fabriekshal verlaat: niets is standaard en alles is maatwerk. Voor dermate specifiek werk als het uwe is specifiek maatwerk voor nodig. De lengtes van de takelwagens, de breedte, de traanplaat, de technische capaciteit, al deze zaken worden door ons met de grootst mogelijke nauwkeurigheid nadrukkelijk afgewogen bij de realisatie van uw auto.

Lichte wreckers

De lichte takelwagens van De Groot Techniek vindt u overal. De barbaarse¬†omstandigheden in de winters van Scandinavi√ę, het hete Spanje, talloze bergers vanuit heel Europa kozen al voor een lichte takelwagen van De Groot Techniek. En daar zijn we ontzettend trots op. Of het nu gaat om de DGT2000W die zeer geschikt is voor kleine afsleepvoertuigen, tot aan de vijf tons DGT5000WD met zijn draaibare onderboom, waardoor elke foutparkeerder de klos is.

Alle wreckers kunnen uitgerust worden met tal van opties.

Hoewel elke takelwagen volledig maatwerk is, zijn er een aantal types leverbaar.

  • 2 tons wrecker
  • 4 tons wrecker
  • 5 tons wrecker
  • 10 tons wrecker

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze zware takelwagens.

2 tons wrecker

De DGT2000W is een bijzonder geschikt voertuig voor kleinere voertuigen tot 3,5 ton voor met name parkeergarages en smalle kleine ruimtes. Een compact wendbare auto geschikt voor het lichtere sleepwerk.

Hoogwout Massif 038

4 tons wrecker

De vier tons wreckers is uitermate geschikt voor voertuigen vanaf 3,5 ton tot aan 12 tons. Het verplaatsen van voertuigen tot 7,5 tons is een fluitje van een cent voor deze sterke viertonner.

Wrecker 4 ton ABC De Groot Techniek (6)

5 tons wrecker

De vijf tons is ons unieke lepelvoertuig die het mogelijk maakt ook in de meest onmogelijke toestanden en posities uw voertuig snel af te slepen.

Bergnet lepelauto de groot Techniek (19)

10 tons wrecker

De 10 tons wreckers van De Groot Techniek is eigenlijk een perfecte middenklasser. Voor het aan- en afvoeren van voertuigen tot 12 ton.

ABC amsterdam 10 ton wrecker 018

 

Share