Bergingsvoertuigen

Bergingsvoertuigen van De Groot Techniek zijn inmiddels een begrip in Europa. Onze afsleepvoertuigen worden dagelijks op tal van plaatsen in Europa ingezet voor het specifieke werk. Al meer dan 200 voertuigen werden door ons vanaf de bodem tot aan de laatste zwaailamp en sticker opgebouwd. En allemaal zijn het unieke exemplaren. Volledig custommate voor elke klant. Niets is standaard. Van de zes tons afschuifplateau met gladde vloer tot de DGT26000W, welke de sterkste wrecker van heel Europa is, elk voertuig heeft onze bijzondere aandacht. En met onze enorme ervaring in het bijzondere werk wat bergers over de hele wereld doen, kunnen we als geen ander adviseren en meedenken.

Onze takelwagens

Al onze producten worden opgebouwd met ruime opbergmogelijkheden voor luchthaspels, krikken, boormachines, starthulp enzovoort, enzovoort. Uw auto moet u helpen met uw missie: de problemen oplossen. Aankomen op een locatie waar hulp vereist is, vraagt een grote verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die bergers als geen ander begrijpen. Bij De Groot Techniek snappen we dan ook als geen ander dat uw voertuig optimaal moet aansluiten op deze zware taak.

Of het nu op de weg ergens in Nederland is, in de barre weersomstandigheden van Noorwegen of in de Belgische Ardennen. Onze bergingsvoertuigen kunnen overal tegen! De conservering, zeg maar het spuitwerk, is van het allerhoogste niveau en gaat tot wel 120 Mu lakdikte. Stralen, schooperen en poedercoating is bij ons standaard. Ook in extreme omstandigheden moet uw auto blijven functioneren. En dat begint al bij de keuze voor de oliesoorten, de ventielenblokken en hydrauliekcomponenten. Voor De Groot Techniek is alleen de allerbeste kwaliteit genoeg. Bijzonder werk vraagt om bijzondere voertuigen. Van bergingsvoertuigen wordt gevraagd om oplossingen te bieden wanneer men ter plaatse komt. Dan mag het overal aan liggen, maar niet aan je auto.

Bekijk ons uitgebreide aanbod en schroom niet om contact met ons op te nemen.

Share