Autolaadkranen

Autolaadkranen.

logo-final-fassi

Autolaadkranen zijn een onmisbaar stuk gereedschap voor de berger! Boten die weg getakeld moeten worden, auto’s uit de sloot. Een autolaadkraan is een ontzettend fijne toevoeging voor op uw bergingsvoertuig. De Groot Techniek is autolaadkraan dealer van FASSI.

Fassi Gru S.p.A. produceert enkel en alleen autolaad- en marinekranen sinds 1965. Deze 50-jarige ervaring wordt toegepast op het ontwerpen, construeren en produceren van alle Fassi kranen vanaf 1 ton.meter t/m 200 ton.meter. Met productiefaciliteiten tot 12.000 stuks per jaar behoort Fassi Gru S.p.A. hierdoor tot de top 3 van de wereld. De Groot Techniek uit Brakel is sinds 1999 dealer van alle producten van Fassi Gru S.p.A. Al sinds 1999 behoren wij binnen Nederland tot de top van de markt met het monteren en onderhouden van autolaad- en marinekranen. De, hierbij opgedane, kennis wordt met regelmaat gedeeld met de landelijk dekkende dealerorganisatie waar wij onderdeel van uitmaken.

Door het kiezen voor een product van Fassi Gru S.p.A. en De Groot Techniek bv wordt er automatisch gekozen voor kennis en ervaring, waarmee betrouwbaarheid en inzetbaarheid wordt gegarandeerd voor de eindgebruikers. Deze, voor Nederlandse begrippen, unieke, langdurig opgebouwde relatie tussen fabrikant en dealer en eindgebruikers zorgt voor een product van wereldklasse.
Heeft u een vraag aangaande reparatie en onderhoud van Fassi autolaadkranen? neem contact met ons op.

 

 

Afsleepvoertuig de Groot Techniek ABC (1) Afsleepvoertuig de Groot Techniek ABC (4)

Depannage 2000 CNG Volvo schuifplateau de Groot Techniek (6) Depannage 2000 CNG Volvo schuifplateau de Groot Techniek (3)

Schuifplateau de Groot Techniek depannage 2000 (1) Schuifplateau de Groot Techniek depannage 2000 (29)

 

Share